Volumehaptics

General

Day: December 5, 2020

Art Museum

Slicing Tutorials For Freshmen

Ανθισμένες άσπρες μαργαρίτες και κόκκινα γεράνια μπροστά σε ένα μπλε ανοικτό παράθυρο. Σήμερα στο νησί μου πραγματικά επικρατούν συνθήκες καύσωνα, το θερμόμετρο έχει ανέβει στους forty °C και η μόνη παρηγοριά μας είναι μια βουτιά στα γαλάζια νερά της θάλασσας.

Δεν είναι ο χώρος εδώ για να εκθέσουμε τη «φωταγωγική» της εικόνας, που αποτελεί το κλειδί για την ερμηνεία της ορθόδοξης αισθητικής και συνάμα την ειδοποιό διαφορά της από κάθε άλλην αισθητική. Αυτό το έργο είναι το τρίτο της σειράς με τα κόκκινα γεράνια, σε παλαιότερες αναρτήσεις μπορείτε να δείτε και τα προηγούμενα.

Οι ψαρόβαρκες, τα πολύχρωμα νεοκλασικά σπίτια, οι μικρές ταβέρνες και τα καφενεία αντανακλούν πάνω στα διάφανα γαλαζοπράσινα νερά και μοιάζουν σαν να είναι βγαλμένα μέσα από κινηματογραφικό σκηνικό. Γι’ αυτήν τα όντα καταξιώνονται χάρη στη μετοχή τους σ’ ένα άλλο φως, που δεν προσδιορίζεται απόλυτα από τους νόμους της οπτικής.

Probably the most famous artists to ever capture the horse on canvas was the 18th century English Romantic painter George Stubbs. Thanks loads for voting this up. Have an important day! Θα μας πάρει μια καλοκαιρινή κρουαζιέρα στα καταγάλανα νερά της Μεσογείου, σε μαγευτικά νησιά και υπέροχες παραλίες.

Thanks bunches for taking a look at this painted cradle. The studios have high ceilings, strong walls, good light, and privacy. Ancient petroglyphs of horses have been found all through the world in nations and areas similar to Siberia, India, Korea, China, Libya, and Mongolia.